CV database – Lad os holde kontakten!

CV/Resume

Acceptable filtyper: DOCX, PDF, billed- og tekstfiler

Der er ikke valgt en fil

Semler Gruppen – over 100 års erfaring og passionerede medarbejdere

Semler Gruppen er det samlende led, der favner hele koncernen og binder de forskellige forretningsområder sammen. Koncernen består i dag af over 3.400 passionerede medarbejdere fordelt ud på fem divisioner, der beskæftiger sig med bilbranchen, landbrugsmarkedet og fremtidens mobilitetskoncepter.

Vi bygger på en lang, faktisk mere end 100-årig historie, men da fortiden ikke er garant for succes i sig selv, har vi altid det lange lys på og kigger ind i fremtiden. Vi arbejder hver dag på at levere de bedste mobilitetsløsninger i form af de bedste produkter og den bedste service.

I Semler Gruppen står vi på et fælles fundament som er udgjort af fire værdier. Vi er Ordentlige, Dedikerede, Nytænkende og har Glimt i øjet. Yderligere er fundamentet for meget af vores 100 års succesfulde historik grundlagt ved at spille hinanden gode, og det skal vi fortsætte med. For at kunne dette, er det vores ambition er at have dygtige og engagerede medarbejdere, og derfor vil vi konstant have fokus på udvikling og uddannelse. Hvis du har lyst til at være en del af denne kultur, ser vi frem til at høre fra dig.